Minuman Kesihatan untuk Detox, Kulit Cantik dan Kurangkan Berat Badan

Sebelum tidur Maya dan anak minum air ni. Kenapa nak kena bagi anak minum jugak, sebab kami berdua ni pantang tengok makanan. memang suka makan. Mommy pulak nak kena jaga diet dia. Tu yang ajak dia sekali join mommy.

 

air ni Maya letak
1. chia seed dari Maya Natural – sumber omega 3 untuk balance dengan omega 6 yang banyak sangat ada dalam makanan harian kita seperti minyak masak, kracker, kek dll. membantu menyingkir lemak dan kolestrol.

chia-seed1
2. psilium Maya Natural – sumber fiber tambahan selain chia seed. membantu untuk detox dan proses pembuangan.

psyllium-husk
3. Green Vita dari Maya Natural – sumber lebih dari 90 jenis gabungan asid amino, mineral,vitamin dll. juga sumber kalsium. sekarang mommy dah tak minum susu untuk dapatkan kalsium, kalsium dalam 100 gram green vita bersamaan kalsium dalam 12 gelas susu.

weight-loss
4. kunyit (guna yang brand Barbas je) – membantu merawat luka dan pembaharuan sel yang rosak. kunyit ni agak-agak secubit je.

tumeric-benefits

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s